1. Ontwerp

van wens naar ontwerp

1. Ontwerp - Van wens naar ontwerp

2. Bouwen

van ontwerp naar realisatie

2. Bouwen - Van ontwerp naar realisatie

3. Bereikbaar

van realisatie over in productie

3. Bereikbaar - Van realisatie over in productie

Werkwijze

Natuurlijk bent u als klant geinteresseerd hoe 9thBit te werk gaat. Op deze pagina zal dat dan ook duidelijk toegelicht worden zodat u weet wat u van ons kunt verwachten wanneer u ons benadert.

  1. Nadat u ons op de hoogte hebt gesteld dat u interesse hebt in een website van 9thBit, zullen wij contact met u opnemen. Er zal dan een afspraak gemaakt worden voor een eerste gesprek waarin u als klant uw wensen naar voren brengt. Deze wensen zullen genoteerd worden en aan de hand van de wensen zal er een prijs worden bepaald voor de te bouwen website. U zult dan een offerte ontvangen met daarin een prijsopgave voor de website.

  2. Als u akkoord gaat met de offerte wordt er begonnen aan het ontwerpen van de website. In de ontwerpfase zal nauw contact gehouden worden met u, zodat het ontwerp precies wordt zoals u in gedachte heeft. Zodoende kunnen er ook optijd wijzigingen worden doorgevoerd.

  3. Wanneer het ontwerp af en goedgekeurd is kan er begonnen worden aan het bouwen van de website. Ook hiervoor zal nog een afspraak voor een gesprek gemaakt worden, waarin u te kennen geeft welke functionaliteiten u wilt hebben in de website. Tijdens het ontwikkelen van de website zult u regelmatig een update krijgen hoe het staat met uw website. U krijgt een eigen ruimte op onze server waarop uw website komt te staan tijdens de ontwikkeling. Zo kan er ook hier, mocht er iets niet naar wens zijn, tijdig een verandering worden doorgevoerd.

  4. Als laatste zal, nadat u alles heeft goedgekeurd, de website opgeleverd worden. De volledige website zal op uw domein geplaatst worden na aanbetaling van de afgesproken prijs.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

KvK 09179846 Tel. +31(0)6 2080 1943 BTW NL125919785B01