Qoute over visie

Vision without action is a dream. Action without vision is simply passing the time. Action with vision is making a positive difference.

Joel Barker

Visie

9thBit is een jong en modern webdesign bureau. Het is in 2007 opgericht door Tom Hilgeman, geboren op 21 februari 1988, te Woerden. De passie voor het ontwerpen en programmeren van websites is ontstaan toen hij in 2005 begon met zijn opleiding Informatica aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Later heeft hij de richting Technische Informatica gekozen, maar het maken van webpagina's met het bijbehorende designen bleef hem trekken. Zodoende heeft hij besloten om 9thBit op te richten.

Naamkeuze

De naam 9thBit is gekozen omdat in de (technische) informatica met bytes gewerkt wordt. Een byte is een paar van acht enen, of nullen (bits). 9thBit staat voor verandering en vernieuwing, en is dus anders dan de meeste webdesign bureau's. Het negende bit in een byte reeks is normaal niet van toepassing en valt dus als het ware buiten de boot. Hetzelfde geldt voor 9thBit, wat zich wil onderscheiden door uniciteit.

Design

Het uitgangspunt van 9thBit is het maken van strakke, overzichtelijke en vooral moderne websites. Een website van een klant moet immers duidelijk zijn voor de gebruikers, iets wat bij sommige websites ver te zoeken is. Uit onderzoek blijkt dat de gebruiker in 50 miliseconden een oordeel velt over een website die hij/zij bezoekt. Uiterlijk is dus van cruciaal belang!

Technisch

Overzicht is erg belangrijk, ook op de webserver. U kunt er vanuit gaan dat de programmacode van uw website voldoet aan de hiervoor geldende standaarden (handig voor eventuele doorontwikkeling van uw website door ons of door derden). Ook zal de structuur van de mappen op uw server overzichtelijk ingedeeld worden.

KvK 09179846 Tel. +31(0)6 2080 1943 BTW NL125919785B01