Meest gelezen

  1. 'Steeds korter...
  2. Eerste...
  3. Google brengt...
  4. World Wide Web...
  5. Vernieuwde website

Per categorie

  1. Nieuws

Zoek nieuws

Voer hieronder uw zoekterm in:

Thumbnail

Eerste internetverbinding veertig jaar geleden gemaakt

Vandaag is het precies veertig jaar geleden dat de eerste verbinding over Arpanet werd gemaakt. Op 29 oktober 1969 om half elf 's avonds werd een dataconnectie gerealiseerd tussen de universiteit van Los Angeles en die van Stanford.

Lees meer..

datum Nieuws datum 30-10-09 13:45
Thumbnail

'Steeds korter offline na overstap isp'

Consumenten zijn meestal minder dan een dag offline bij het overstappen naar een andere internetprovider, blijkt uit onderzoek door de acht grootste isp's.

Dat blijkt uit een steekproef van onderzoeksbureau Synovate, gehouden in opdracht van een groot aantal Nederlandse internetproviders. Het bureau ondervroeg 1291 consumenten die in maart en april overstapten over hun ervaringen.

Lees meer..

datum Nieuws datum 25-05-09 15:42
Thumbnail

Google brengt Chrome 2.0 uit

Google haalt Chrome 2.0 uit bèta en verspreidt de update nu automatisch onder gebruikers. 2.0 is vooral sneller en stabieler.


Na een testperiode van enkele maanden is Chrome 2.0 klaar voor het publiek. 2.0 heeft opvallend weinig nieuwe functies, zoals het automatisch aanvullen van formuliervelden en een volledig schermmodus. Maar nog steeds geen extensies of bijvoorbeeld rss-ondersteuning. Ook versies voor op Mac OS X en Linux laten op zich wachten, en Google heeft hiervoor nog geen lanceerdatum gegeven.

Lees meer..

datum Nieuws datum 25-05-09 15:11
Thumbnail

Vernieuwde website

9thBit is een tijd offline geweest wegens vernieuwing van de website. Dit is duidelijk te zien. Niet alleen de website is onder handen genomen. Momenteel is de website online als Bèta versie. Dit wil zeggen dat de website momenteel nog wordt doorontwikkeld.

Lees meer..

datum Nieuws datum 09-04-09 20:13
Thumbnail

World Wide Web (WWW) is jarig!

Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de term World Wide Web (WWW) is ontstaan door de Britse wetenschapper Tim Berners-Lee. Op de eerst website konden bezoekers meer leren over hypertext en technische details vinden om zelf een eigen webpagina te maken. Er was ook een handleiding voor het zoeken naar informatie op het Web.

Lees meer..

datum Nieuws datum 29-03-09 20:49